Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etap 2 - konkurs

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi grubasku!

W tym roku byłem dość grzeczny, nie zabijałem cię za często, z tego powodu chciałbym dostać blue membera :P

A co ja bym zmienił w lolu?

Od dobrych 3 miesięcy zostawiłbym go tak jak jest, bo taki mi się podoba :_

(Nw czy dobrze zrozumiałem "co byście chcieli dostać" xD)

///Zaakceptowano.

Opublikowano

Miły Gragasie.

W tym roku, tak jak w każdym byłem bardzo bardzo dobry w nabijaniu kili.

Miałem też sporo asyst i mało ksułem. Moim zdaniem zasłużyłem na to

na co miałem zasłużyć. Jestem dumny z siebie i całego święta które opowiada

o Narodzeniu Bożym. Pragnę złożyć ci i wszystkim osobą z działu League Of

Legends najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe a także noworoczne.

A co do zmian to zmienił bym w tej klasycznej grze Moba system asyst zabójstw oraz

poprawił ostatecznego killa, czyli jak jest to potocznie nazywanie ''Ksuciem''.

Coś jeszcze co bym chciał na forum ? Na wstępie może jakiś mały cukierek forumowy

a potem... to się jeszcze zobaczy. Bardzo dziękuje za to że jesteś z nami oraz całą

społecznością.                       

~PanPrawdy''

///Zaakceptowano.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Witam cię Gragasie piszę do ciebie list bo nie podoba mi się fala programów do gry nie dało by się jakoś tego pozbyć z gry ? I jeszcze bym chciał bym dostać wszystkie postacie wszystkie skiny wszystkie strony na runy (cały zestaw)byłem grzeczny tego sezonu nie czitowałem jak inni @Miszczu @Evaneth @Morness @Szymico @Zarax oni nie powinni nic dostać bo czitowali ja się już żegnam idę pograć w ligę legend

// Zaakceptowano.

Opublikowano

Wielki Gragasie!

W tym roku byłem bardzo uczciwy grałem bez BOLa , nie flamemiłem, nie ksowałem killi.

Bardzo proszę o skórki do moich mainów!

// Zaakceptowano.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wielki i gruby Gragasie !

W tym roku zdobyłem dużo killi jako killer.Nabiłem dużo asyst jako support.

Mało ksułem. Nie grałem na bolach oraz nie psułem gry innym. Wycarrowalem wiele gier.

Proszę cie o nowy skin do Jinx oraz wszystkich moich mainów.

W grze zmienił bym coś czego właściwie nie da się zmienić. Są to oczywiście upierdliwi gracze

z którymi nie da się współpracować .

Pozdrawiam cię i życzę ci Wesołych Świąt.

// Zaakceptowano.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Drogi Gragasie,

W tym roku bardzo dużo działo się na twoim jak i naszym Fields of Justice,

i własnie z tej okazji chciałbym abyś rozdał wszystkim graczom League of Legends

dużo pozytywnej energii na następny sezon męczarni z innymi graczami,

którzy nie zawsze chcą wygrać każdy mecz ale to właśnie im,

rozdaj jak najwięcej pozytywnej energii aby każdy następny i następny,

mecz w league of legends był dla nich jak najlepszym meczem i żeby z niego,

wynieśli jak najwięcej doświadczeń oraz LP.

Pozdrawiam twój najlepszy kolega, z którym pijesz iwan1022!

// Zaakceptowano.

Opublikowano
Kochany Święty Gragasie!

To ja James Rodríguez :D, piszę do Ciebie, aby podziękować za zeszłoroczne gifty i zapytać jak minął sezon Tobie i pozostałym championom, które pomagały Ci w przygotowaniu prezentów. W tym sezonie byłem bardzo grzeczny, nie feedowałem, nie ksułem, pomagałem na liniach i opiekowałem się moim AD'carry. Mam nadzieję, że w tym sezonie również do nas dotrzesz z odległego Summoner's Rift i obdarzysz nas przeróżnymi trybami, na których będziemy mogli się zmagać wraz z kolegami. Przyniesiesz nam nolifom mnóstwo skinów oraz championów  <3 . Złych oraz toksycznych graczy natomiast ukażesz ! :P zamiast przysłowiowych rózg otrzymają bany na chat żeby sobie zapamiętali, że z Świętym Gragasem się nie zadziera  <_< 

Na koniec pragnę Ci podziękować, że nigdy o nas graczach nie zapominasz i dajesz nam tak wiele radości w Lidze Legend!

Powodzenia i pozdrowienia z Field of Justice James . ;) Dzyń, Dzyń, Dzyń Gragasie Święty ... (Hoo, Hoo, Hoo xDD)

// Zaakceptowano.

Opublikowano

Kochany wielki i drogi Gragasie!

Chciałbym Ci podziękować, że w końcu ruszyłeś się z karczmy i postanowiłeś przebrać się za mikołaja. Ale mniejsza.

W tym roku byłem bardzo (nie)grzeczny więc prosiłbym cię po pierwsze o jakąś skórkę. Najbardziej chciałbym dostać Łamaczkę Serc Ashe, albo Amumu z Vancouver. Jeszcze bardziej proszę Cię o jakieś dobre zabezpieczenia dla LoLa. Jeżeli czegoś takiego by się nie dało zrobić, to stanąłbyś na straży i banował wszystkich graczy którzy czitują, bugują i używają różnych obraz i wulgaryzmów na czacie. Przydałoby się też ogromna ilość energii dla graczy którzy grają uczciwie, a jeszcze więcej tej mocy i prezentów dla ludzi, którzy pomagają w rozwoju gry a nie odwrotnie. W LoLu zmieniłbym tzw. Nupy. Ktoś wbija level i się potem koksi, że kupił i to strasznie rozprasza. Dodałbym za to system wykrywania multi kont na ip.

To Tyle co miałem Ci do powiedzenia. Życzę ci żebyś w wolnej chwili usiadł i odpoczął na kufelek dobrego, zimnego browarka.

Pozdrowienia

AdamNowak

PS Podrzuć coś dla adminów. Zasłużyli przecież na to, bo stworzyli tą piękną grę.

///Zaakceptowano.

Opublikowano

Drogi Gragasie

w tym roku byłem bardzo grzecznym użytkownikiem MPCForum, wspomagałem organizacje takie jak WOŚP oraz Caritas na rzecz naszego wspaniałego forum. rozdałem również wiele dóbr naszym wspaniałym użytkownikom ryzykując bana na platformie steam. to wszystko w imię dobra forum. mam nadzieję, iż mikołaj Gragasek zauważy mnie spośród tak dużego tłumu i wręczy mi jakiś świetny prezent!! wesołych świąt

///Zaakceptowano.

Opublikowano

Drogi Gragasie!

Ostatnie lata przyniosły wiele zmian w Lidze Legend,niestety nie każdy pomysł Riotu był trafiony.

Chciałbym,abyście przywrócili do gry swojego przyjaciela Kha Zix'a no i oczywiście Jaxa,przyjaciela od kieliszka-dawno nie widziany na summoner's rift,a to moi najlepsi bohaterowie.

W tym roku byłem bardzo niegrzeczny,wyzywałem(wiesz,że nawet dostałem blokadę na chat),ten pomysł bardzo mi się podobał bo nauczyłem się pokory :)

Chciałem Ci też podziękować,że dzięki Wam dobiłem swoją wymarzoną,platynową dywizję i dostałem przepiękną skórkę Zwycięskiej Morgany,która jest niczego sobie.

Warto też pochwalić Waszych Przywoływaczy za pozytywne zmiany w jungle i nową wizualizację mapy,która oddaje prawdziwe klimaty...bardzo się natrudzili i to im należy się wielki szacunek.

Jedyne o co proszę to sukcesy na przyszły rok ale nie tylko dla mnie,a dla wszystkich użytkowników mpcforum udzielających się w dziale League of Legends :)

PS-Na prawdę dobrze wyglądasz w stroju św.Mikołaja,sądzę że Ci w nim wygodnie.Tobie też należą się te słowa:Wesołych Świąt!

Twój przywoływacz Michaś.

545641419275731708240.jpg

///Zaakceptowano.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Drogi Gragasie, pijany Grubasie!

Nie chcę owijać w bawełnę, bo i tak wiem że widzisz jaki jestem.

Taki dodatek, to wierszyk dla Ciebie :) :)

Jestem grzeczny, ale także nie.

Nie chcę byś poczuł się źle, lecz ja od Ciebie prezent chcę!

Czy Ci się to podoba czy nie, musisz wręczyć go mnie,

Gdy przyjdziesz ja także obdaruje Cię, może dam flachę lub dwie? kto wie!

Gdy się upijesz, obdarujesz mnie, co nie?

Mam nadzieje, ze podoba się, bo mi w ogóle nie :/

To chyba tyle, nie wiem co się stało, ale taka wena mnie wzięła :/

Nazywam się Hasty, mam 20 lat i mieszkam na Summoner`s Rift.

Chciałem napisać Ci, że w tym roku byłem grzecznym gamer`em :)

Obiecuję Ci, że w przyszłym sezonie będę starał się dwa razy bardziej, byś nie musiał martwić się na zapas ;)

Najbardziej chciałbym Cię prosić o eliminowanie nie chcianych programów, cheater`ów bądź innych tego typu botów.

Z takich powodów normalne grzeczne dzieci, nie mogą Cię spotkać :/

Tak naprawdę to mi niczego nie brak, chciałbym jeszcze prosić byś zajął się innymi dziećmi, proszę byś obdarował ich czymkolwiek, tym czego tak naprawdę pragną. Wiem, ze proszę o wiele, bo ich liczba jest wielka, lecz to byłby najlepszy prezent dla mnie :)

Ale ucieszę się również z tego, jak dasz im siłę do wygrania placement`ów w następnym sezonie.

Nie chcę by cokolwiek było zmieniane, wszystko mi się podoba.

Pozdrawiam Cię, a takze proszę byś się zjawił w tym roku!

Hasty

PS: Pod choinką zostawię dla Ciebie Winko :)

///Zaakceptowano.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Drogi Gregasiku,

W tym roku udało mi się wejść do diamenta, co było spełnieniem moich marzeń. Muszę przyznać, że ten rok był bardzo udany, RIOT zrobił wielkie postępy i za to Ich cenie :)

W następnym sezonie na pewno bym dodał anty cheata, który blokował by wszelkie rodzaje cheatów, np.: LeagueSharp czy Bot of Legends, w końcu pogralibyśmy jak dawniej, można było tego zaznać jeszcze parę dni temu, gdy dodali do patcha 4.21 zabezpieczenia sprawiając twórcom cheatów duże utrudnienie, ekipa L# do tej pory nie poradziła sobie z nim. Jakbyś mógł przekaż ekipie riotu te słowa: Pragnę Wam pogratulować tak wielkiej ilości graczy oraz pomysłów na nowe postacie i tryby. Mam nadzieje, że nigdy nie stracicie tego zapału ;)

Prosiłbym o jakiś prezencik na święta, sam wybierz jaki :)
Powodzenia oraz Wesołych świąt!
PS: W League of Legends mam nick RobeqFromPolska

///Zaakceptowano.

j

Opublikowano

Myślę, że trafiłem w tematykę konkursu, a może bardziej kategorii.

Mikołaju Gragasie, do którego zwracam się Magnacie!
Święta zawitały i masę prezentów zapowiedziały.
Swój obowiązek spełniłem, ani jednego killa na Tobie nie zdobyłem!
Skórek nie posiadam, a choćby się przydały,
To gdy kompa dosiadam pragnę by inne portale mi je podarowały.
Plakietka również ważna rzecz, zdobędę ją gdy wygram mecz.
Mikołaju Gragasie, do którego zwracam się Magnacie!
Tymi o to słowami i zdobytymi asystami,
Kończę list związany z tymi świętami!

///Zaakceptowano.

Opublikowano

Drogi Gragasie, rudy grubasie.

Mam 15lat. Na imię mi SpoxeR, sypiam na Dominionie w fontannie.

W tym roku byłem bardzo grzecznym graczem, oraz nie flejmiłem oraz co najważniejsze nie zabiłem Cię ani razu na żadnym trybie.

Prosiłbym Cię o to, abyś karał cheaterów oraz flejmerów
- o trochę szczęścia... przez cały sezon nie mogłem wyjść z srebra IV oraz chciałbym aby mi się poszczęściło w placementach w sezonie V :)

Prosiłbym o zmianę championa Kalista - kara za mocno :/

Proszę Cię o to abyś się u mnie pojawił w tym roku :)

// Zaakceptowano.

LSxcofh.png

Opublikowano

Drogi Gragasie, Dobry Grubasku

W tym roku byłem grzeczny na Summoners Rifcie, nikogo nie fejmiłem, nie feedowałem. oraz nie trollowałem nikomu gierek,

a mimo to wiele osób mnie reportowało, a co najgorsze Rito dawało mi za to ostrzeżenia :c

O czym marzę? 

Na pewno o tym aby nasza kochana Liga była wolna od toksycznych graczy, trzeba dbać o "środowisko" w jakim przebywamy tyle czasu,

Chciałbym również abym żaden uczciwy członek Ligi nie spotykał graczy z eBOLą oraz aby nasze ukochane Championy nie dostawały Nerfów.

Teraz moje osobiste prośby:

-Usunięcie największego zła, które wyszło z najciemniejszych regionów piekła, najgorszy z rodziny diabła, największy skurwiel jaki chodził po ziemiach Ligi Legend, a jego nazwa brzmi...Teemo!

-Ulepszenie niewidki mojego najukochańszego szczurka jakim jest Twitch,

-Chciałbym również aby gracze, którzy pochodzą z Polski (nie mylić z "polaczkami") nie byli tak bardzo znienawidzeni przez inne narodowości, oraz nie byli oskarżani o wszelkie nie powodzenie drużyni ("we can't win, we have pl players")

-Proszę również o to aby wszystkim "polaczkom", którzy próbują udawać inną narodowość i obrażać Polaków ("Polaks players" Zawsze mnie to rozwala :D) wybuchnęły komputery i zostały im zabrane internety.

-Ostatnią moją prośbą jest nieco więcej szczęścia do moich sojuszników z Teamu, bo nieraz muszę się zastanawiać, czy grają ze mną ludzie, czy może bezmyślne małpy, które walą głową w klawiaturę.

To już koniec moich próśb, chciałbym również życzyć Ci Gragasie abyś dostał Buffy i stał się bardziej grywalny :)

// Zaakceptowano.

y6eft.gif

Opublikowano

Drogi Gragasie Mikołaju!

W tym roku bardzo dużo ksółem n00bom i miałem ładniutke statystyki. Chciałbym aby nie było takich noobów na rankedach i żeby moje mmr wróciło do normy.  Nie flamiłem nie rozpoczynałem flamewarów. Banów na chat miałem 0 a banów ogólnie 2.

Po ciężkich zmaganiach wyszedłem wreszcie  do golda.

Jestem ubogim graczem mam tylko z 10 skinów i 90 championów.  

Chciałbym abyś  widział większość cheaterów i flamerów i ich karał.

Chciałbym aby ludzie sie tak nie flamowali.

Chciałbym aby był pokój na summoner's rifcie.

Chciałbym wyjść do challengera.

Mam nadzieje, że przeczytałeś ten list do końca.

Pozdrawiam MrHitu

// Zaakceptowano.

Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju.

Byłem grzeczny i posłuszny, pomagałem i się śmiałem. Zawsze byłem uśmiechnięty i pomocny. 

Byłem jak te twoje elfy cały rok pracowity, w pocie czoła pomagałem wszystkim wokół, o zwierzątka dbałem, dokarmiałem.

Ale mam do Ciebie kila próśb. Skoro czytasz tenże list, pewnie już niebawem będziesz.

Chciałbym abyś zmienił to by w tę grę nie grali młodzi, bo wydają rodziców pieniądze i nie chodzą wcześnie spać. 

Mam jeszcze do Ciebie prośbę daj nam wszystkim dziś możliwość by zobaczyć twą życzliwość. 

Daj nam też i po cukierku, na osłodę życia tego. Dla chorych poproszę o zdrowie, bądź tak miły i wysłuchaj, to są prośby oryginalne, nie te standardowe, materialne. 

// Zaakceptowano.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Drogi Gragasie,
Pewnie wiesz dlaczego piszę? Taak... Chodzi o
Summoner Rift. Chciałbym, aby na SR w grudniu
padał śnieg, aby twój kufel nigdy się
nie kończył, aby każdy był szczęśliwy
Aha i wsadź Zarax'a do Golda bo mu się należy ^^ (ale to na marginesie)

Z pozdrowieniem
x0stateczny.

// Zaakceptowano.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Witaj Mikołaju Gragasku !

Jak się miewasz? Mam nadzieję, że Dobrze, ponieważ bez Ciebie nie ma Świąt Bożego Narodzenia !. Mam nadzieję, że na twoim Summoners Rift panuje miła, spokojna Atmosfera tak samo jak u Nas.
Chciałbym, abyś zamienił w League of Legends co złe na dobre, by gracze byli bardziej opanowani emocjonalnie, by Trybunał karał sprawiedliwie tych, którzy regularnie łamią nasze święte prawa – Regulamin oraz aby coraz więcej graczy chętnie  spędzali czas na naszym Summoners Rift !. Ja osobiście od Ciebie, mój Drogi Gragasiu chciałbym otrzymać skina „ W Samo Południe” do jednego z Bohaterów Ligi Legends – Yasua, ponieważ jest on wyśmienity i od razu, gdy go ujrzałem pragnąłem go mieć!.

Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz i przyniesiesz nam wspaniałe prezenty !

Pozdrawiam !
SirSligo 

// Zaakceptowano.

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Drogi Gragasie

Daj jakąś range w grze zmienił bym twórców i mape byłem miły na mpc w lolu nie ksułem i nie feedowałem

// Zaakceptowano.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju Gragasie!

W tym roku nie byłem zbyt grzeczny, rozrabiałem jak każde dziecko w moim wieku,

jednak na Święta chciałbym dostać coś czego nikt nie dostanie, czyli KidModa do LoLa.

Bardzo marzę o takim prezencie, ale czy się spełni zależy już tylko od Ciebie! 

W League of Legends naprawdę wszystko mi się podoba, nic nie mam do zarzucenia,

prócz osób które oszukują różnymi wspomagaczami, jednak są do zwalczenia! (pozdrawiam @Miszczu xD)

Tak więc bardzo dziękuję za możliwość napisania listu do Mikołaja!

Pozdrawiam,

NeVdi

// Zaakceptowano.

Opublikowano

Mikołaju, mikołaju Gragasie.

Zawsze byłem grzeczny, Kochałem moich enemy i swój team, nie flamowałem, nie oddawałem kili, mało grałem. Ale to nie ważne...

Dzisiaj pisze do ciebie ponieważ chcę wygrać konkurs na MPCforum! proszę cię abym go wygrał wraz z twoją pomocą!

Dziękuję i kocham Cię.

Twój SuperMarian

// Zaakceptowano.

Opublikowano
Drogi Gragasie!
Są to moje pierwsze Święta z League of Legends.
Z pewnością trudno będzie ci stwierdzić czy byłem grzeczny. 
Zapewniam Cię, że naprawdę się starałem.
Decyzję pozostawiam jednak Tobie
Jestem początkującym graczem i chciałbym Cię prosić
tylko o jakieś wskazówki dotyczące gry xD
i o mentalne wsparcie w każdym meczu oraz dobór 
świetnych graczy potrafiących współpracować ; )
Wesołych Świąt!

// Zaakceptowano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...